Buffalo wings



Ingrediente:- 7 aripioare de pui;
- 5 linguri faina;
- 5 linguri sos de rosii picant;
- 100 g unt;
- o lingurita chili;
- o lingurita boia iute;
- o capatana de usturoi.

Mod de preparare:
Aripioarele de pui se spala si se taie in cele trei parti distincte. Partea cea mai mica se arunca (la catei), iar celelalte doua parti se folosesc.

Faina se amesteca cu jumatate din cantitatea de boia si chili.

Sosul de rosii se amesteca cu restul de boia si chili, usturoiul pisat si untul topit.

Aripioarele se dau pe toate partile prin amestecul de faina.

Apoi aripioarele se dau prin amestecul de sos de rosii.
Intr-o tava pt cuptor tapetata cu hartie de copt sau cu folie de aluminiu se aseaza unele langa altele aripioarele astfel pregatite.

Nu mai este nevoie sa sa puna ulei in tava, aripioarele se vor praji in untul din compozitia sosului. Se tin la cuptor pt 45 de minute la foc mediu.

Se pot servi cu cartofi prajiti si sos de usuroi.
Pofta buna!
Buffalo wings
O zi delicioasa,
Cami

3 comentarii:

  1. Delicios,musafirii mei au fost foarte incantati iar papilele lor gustative erau in extaz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Ma bucur ca v-au placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu le-as da jos pielea inainte sa le dau prin amestec. Arata delicios :)

    RăspundețiȘtergere