Cartofi copti

Cartofi copti
Noi i-am mancat de data aceasta ca garnitura pentru muschi de porc in crusta de verdeata

Ingrediente:
- 6 cartofi;
- 100 g unt;
- o lingurita cu boia dulce;
- o lingurita cu piper;
- sare.





Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie in jumatati.
Untul se amesteca cu boiaua, piperul si sarea pana se face o pasta.

Cartofii se ung cu aceasta pasta si se aseaza intr-un vas pentru cuptor tapetat cu hartie de copt.

Cartofii astfel preparati se pun la cuptor la foc mediu pentru aproximativ o ora. se incearca cu furculita, daca aceasta intra usor in ei, sunt gata.
Sunt foarte gustosi cu sos de mustar.

Noi i-am mancat de data aceasta ca garnitura pentru muschi de porc in crusta de verdeata.
Pofta buna!
Cartofi copti
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu