Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval



Ingrediente:- o foaie de foietaj;
- 5 felii de sunca;
- 100 g cascaval;
- 150 ml sos de rosii/ketchup;
- patrunjel;
- piper.




Mod de preparare:
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun.
Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taie fasii si cascavalul se da pe razatoare.
Se unge foaia de foietaj cu sosul de rosii (eu am folosit ketchup picant, e super pt reteta asta) si se pune deasupra piper. Peste sosul de rosii se aseaza fasiile de sunca, iar apoi cascavalul ras.

Se ruleaza foaia strans cu ajutorul foliei in care este impachetat atunci cand sa cumpara ca sa arate ca un rulou.

Se da ruloul astfel facut la congelator pt maxim 5 minute pentru a se intari putin ca apoi sa se taie usor.

Se porneste cuptorul pt a se incinge si se pune hartie de copt intr-o tava.
Apoi se desface folia de plastic si se taie felii subtiti de aproximativ 1 cm grosime.


Acestea se aseaza pe hartia de copt si se se pun in cuptorul incins, la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute.
Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval
Sunt delicioase daca sunt servite calde.
Pofta buna!
Rulouri din foietaj cu sunca si cascaval
O zi delicioasa,
Cami

10 comentarii:

  1. te deranjez cu o intrebare :)
    dupa ce umplu foaia de foetaj, cum se ruleaza? pe lung sau pe lat? exact cum era foaia inghetata ?
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma deranjezi. :) Sper ca sunt suficient de prompta.
    Foaia o impachetezi asa cum a fost in pachetul congelat.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine! Excelenta ideea, am sa le incerc si eu!
    O zi frumoasa!
    Flori

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Cami, ma simt nevoita sa te "somez" ca sa folosesti noua si minunata bucatarie in scopul in care a fost construita! Nu-ti dai seama ca ne e dor de tine si retetele tale? :*

    RăspundețiȘtergere
  6. nu inteleg ce trebuie sa fac cu patrunjelul ?

    RăspundețiȘtergere
  7. buna .... imi plac foarte mult retelete tale .... dar aceasta reteta nu prea imi iese
    foietajul acela cngelat nu se face ... ramane la mijloc nefacut ... mereu cand folosec foietaj congelat nu se face la mijloc .... astept un mic ajutor din partea ta

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,
    Patrunjelul se pune in sos, am omis sa scriu. Oricum nu e obligatoriu sa fie pus.

    Nu stiu de ce ramane foietajul nefacut la mijloc... N-ar trebui, cu atat mai mult cu cat feliile sunt taiate subtiri. Poate are legatura cu temperatura la care reglezi cuptorul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Am incercat si eu aceasta minunatie, numai ca s-au cam ars... chiar daca am mutat tava (folosind un cuptor vechi) :(. Cred ca trebuia sa ung totusi hartia de copt, cu toate ca pe pachet o laudau ca nu trebuie.
    Sunt invatacel in aceasta materie si sigur data viitoare o sa iasa perfect. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere