Carnaciori picanti in foietaj



Ingrediente:
- 1/2 foaie de foietaj;
- 15 carnaciori picanti;
- un galbenus de ou;
- susan/mac.





Mod de preparare:
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun.
Se pune la dezghetat foietajul. Apoi se taie in fasii putin mai inguste decat carnatii si lungi cat sa se poata infasura in jurul lor.
Fiecare carnat se inveleste intr-o fasie de foietaj. Deasupra se unge fiecare rulou cu galbenus de ou si se presara boabe de susan/mac.

Carnaciorii astfel pregatiti se aseaza in tava pentru cuptor. Tava nu are nevoie sa fie unsa in prealabil, se va scurge grasime din foietaj.
Se pun la cuptor in partea de sus a acestuia si se coc la foc mijlociu pentru primele 15 minute si la foc mic pentru urmatoarele 15 minute.
Se pot servi ca aperitiv la o petrecere sau pur si simplu pentru rontait in zilele de weekend.
Pofta buna!
Carnaciori picanti in foietaj
O zi delicioasa,
Cami

2 comentarii:

  1. hopa...dai si mie un carnacior?:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Dau, cum sa nu. Mie oricum nu-mi plac. Ii imparti cu Cip.

    RăspundețiȘtergere