Clatite cu pui



Ingrediente:
Pentru clatite:
- 300 g faina;
- 300 ml lapte;
- 2 oua;
- sare.
Pentru umplutura:
- un piept de pui;
- 5-6 ciuperci;
- 150 g cascaval;
- o lingura de ulei
- marar;
- sare;
- piper.

Mod de preparare:
Din ingredientele enumerate se pregateste un aluat de clatite cu consistenta asemanatoare cu a smantanii.

Din acest aluat se fac 8-10 clatite.
Ciupercile se curata si se taie felii. Puiul se taie in cuburi mici. Cascavalul se da pe razatoare. Intr-o tigaie se calesc impreuna puiul si ciupercile in ulei. Cand sunt calite se adauga mararul si doua treimi din cascaval.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se aseaza una langa alta intr-un vas pentru cuptor uns in prealabil cu unt sau cu ulei. Deasupra se presara restul de cascaval.

Vasul se pune la cuptor la foc mediu pentru 20 de minute. Se sevesc fierbinti.
Pofta buna!
Clatite cu pui
Clatite cu pui
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu