Pui shanghai

pui shanghai

Ingrediente:
- un piept de pui;
- 2 oua;
- 3 linguri de sos de soia;
- 20 g faina;
- o lingurita de piper;
- marar;
- ulei pentru prajt.



Mod de preparare:
Ouale se amesteca cu sosul de soia, mararul taiat marunt si piperul. Nu se pune sare, sosul de soia este suficient de sarat.

Pieptul de pui se taie in fasii de grosimea degetului mic si lungi de 3-4 cm.

Cand ingredientele sunt astfel pregatite, se pune uleiul la incins intr-o tigaie.
Fiecare fasie se da intai prin faina, apoi prin amestecul de oua cu sos de soia si se pune la prajit in uleiul incins. Se prajesc aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos. Se scot pe un servetel de hartie pentru a scapa de surplusul de ulei.

Puiul shanghai se serveste cu diverse sosuri. De data aceasta noi l-am mancat cu sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna!
pui shanghai
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu