File de pangasius cu ciuperci si rosii

file de pangasius cu ciuperci si rosii

Ingrediente pt doua portii:
- 2 fileuri de pangasius (sau orice alt peste);
- 10 ciuperci;
- 3-4 rosii si 2 linguri cu pasta de tomate sau o conserva de rosii in bulion;
- 2 linguri ulei de masline;
- patrunjel;
- rozmarin;
- sare;
- piper.

Mod de preparare:
Ciupercile se taie felii. Rosile se taie cubulete daca sunt proaspete sau daca sunt intregi in conserva. Daca sunt proaspete se amesteca apoi cu 2 liguri cu pasta de tomate dizolvata in cateva linguri cu apa. Daca sunt din conserva se foloseste si sosul.
Intr-un vas pentru cuptor se pune uleiul si apoi fileurile de peste. Deasupra se pun ciupercile, apoi rosiile.

Se pune vasul la cuptor pentru 30 de minute. Apoi se adauga rozmarinul, sarea si piperul si se mai pune la cuptor pentru 5 minute. La sfarsit se presara patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
file de pangasius cu ciuperci si rosii
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu