Mancare de mazare

mancare de mazare

Ingrediente:
- 2 borcane mazare (sau 700g mazare proaspata);
- un piept de pui;
- o ceapa;
- 3-4 linguri pasta de tomate;
- 3 liguri ulei;
- o legatura de marar;
- sare;
- piper.


Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si pieptul de pui in bucati mari.
Impreuna se pun la calit in ulei. Se lasa cateva minute pe fiecare parte, avand grija sa nu se arda.
Apoi se adauga o cana cu apa. Se lasa la fiert 15-20 minute.
Mazarea se pune intr-o strecuratoare si se spala.
Apoi se adauga peste ceapa si pui si se pune apa cat sa acopere mazarea.

Se lasa la fiert 20 minute. Se adauga pasta de tomate. Se mai fierbe inca 5 minute apoi se sareaza si pipereaza, se pune mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!
mancare de mazare
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu