Salata de cruditati II




Ingrediente:
- o capatana de telina;
- 2 morcovi;
- 5-6 castraveti murati;
- 150 g porumb;
- 1/2 lamaie.
Pentru maioneza:
- 2 oua;
- 1/2 lamaie;
- 150 ml ulei.

Mod de preparare:
Telina si morcovii se curata se se dau pe razatoare. Castravetii se taie cubulete si se scurge se surplusul de zeama. Porumbul, de asemenea se scuurge de surplusul de zeama.

Se amesteca toate ingredientele si se adauga zeama de lamaie si maioneza dupa gust. Este de preferat maioneza facuta in casa. Cea rezultata dintr-un galbenus fiert si unul crud impreuna cu 150 ml ulei si zeama de la o jumatate de lamaie este suficienta. Reteta sosului de maioneza este aici.
Pofta buna!

O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu