Taitei de orez prajiti



Ingrediente:
- 250 g taitei de orez;
- 2-3 fire se ceapa verde;
- 2 linguri ulei de masline;
- sare;
- piper alb.



Mod de preparare:
Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb pentru 2 minute fix, altfel devin lipiciosi. Se scurg apoi de apa cu ajutorul unei strecuratori.

Intr-un wok sau intr-o tigaie mare se pune ceapa la calit in uleiul de maslie, la foc mare.

Apoi se adauga taiteii si se amesteca continuu prin rasturnare timp de 5-7 minute.
Se servesc fierbinti ca si garnitura pentru felul principal.
Taitei de orez prajiti
De data aceasta noi i-am mancat cu pui in sos alb cu vanata si dovlecel.
Pofta buna!
Taitei de orez prajiti
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu