Ciuperci umplute

Ciuperci umplute
Ciuperci umplute
Ingrediente pt 2 portii:
- 15 ciuperci;
- o ceapa;
- 1/4 legatura de marar;
- 2 linguri ulei;
- 50 g cascaval;
- sare;
- piper.



Mod de preparare:
Compozitia pt umplere:
Ciupercile se curata si li se scoate piciorusul cu grija, pt a nu se rupe palariile.
Piciorusele se taie in cubulete, la fel si ceapa. Se pun la calit impreuna cu cele 2 linguri de ulei intr-o tigaie. Cand sunt calite se adauga mararul tocat, sarea si piperul.
Palariile ciupercilor se aseaza intr-o tava imbracata in folie de alumniniu (mai ales daca nu avem ajutor de bucatar pt spalatul vaselor). In aceeasi tava se pun si cateva cubulete de unt sau 1 lingura ulei.
Palariile se umplu cu compozitia de mai sus. Se introduc la cuptor la foc mijlociu pt 25 de minute.

Apoi se pune cascavalul ras deasupra si se mai lasa pentru inca 5 minute.
Pofta buna!

O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu