Cartofi taranesti



Ingrediente:
- 6-8 cartofi;
- 2 cepe;
- 250 g bacon (sau orice alt mezel preferati; eu am folosit muschi file);
- 5 linguri ulei;
- sare;
- piper si boia iute (dupa gust).

Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie felii. Baconul (care e de prefarat altor mezeluri, iar in cazul in care il folosim, reducem cantitatea de ulei, va lasa si baconul grasime) se taie in fasii. Ceapa se taie solzisori. Toate ingredientele astfel pregatite se pun intr-un vas pentru cuptor, impreuna cu uleiul, si acoperite de apa.

Tava se da la cuptor pana cand seaca toata apa si ingredientele se prajesc putin in grasime (aproximativ o ora).
Cartofi taranesti
Pofta buna!
Cartofi taranesti
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu