Salata de peste afumat



Ingrediente:
- 1 kg de cartofi;
- 2-3 pesti macrou afumati;
- 2 cepe;
- 500 ml iaurt;
- 5 linguri de maioneza.





Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja. Se curata de coaja si se taie cubulete mici. Pestele afumat se curata de oase si se rupe in fasii mici. Ceapa se taie foarte marunt. Dintr-un ou fiert, unul crud, 100 ml de ulei si zeama de lamaie se pregateste maioneza.

Cartofii, ceapa si pestele se amesteca. Nu mai este nevoie decat de foarte putina sare, sau chiar deloc; pestele afumat este deja sarat. Se adauga maionea care se amesteca si ea, apoi iaurtul.

Se mai poate adapta dupa gust cu masline...si alte ingrediente care se potrivesc in aceasta combinatie, dar asa cum am scris eu reteta, este mancarea mea preferata din toate timpurile.
Pofta buna!
Salata de peste afumat
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu