Cartofi aurii
Ingrediente:
- 6 cartofi;
- o lingurita de chili;
- o lingurita boia de ardei dulce/iute;
- sare;
- ulei pt prajire.
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati mari. Intr-o oala, in apa cu sare, se pun cartofii la fiert. De la momentul in care incep sa fiarba se lasa 10 minute, nu mai mult pt ca se sfarama.
Se scurge apa n care au fiert cartofii cu ajutorul unei strecuratori. Tot in strecuratoare se pun peste cartofi linguritele cu boia si chili si se amesteca cu grija pt a nu se sfarama cartofii.
Se pun la prajit in ulei incins cat sa-i acopere complet. Se lasa la prajit pana cand prind o crusta aurie.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu