Taitei de orez prajiti
Ingrediente:
- 250 g taitei de orez;
- 2-3 fire se ceapa verde;
- 2 linguri ulei de masline;
- sare;
- piper alb.
Mod de preparare:
Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb pentru 2 minute fix, altfel devin lipiciosi. Se scurg apoi de apa cu ajutorul unei strecuratori.
Intr-un wok sau intr-o tigaie mare se pune ceapa la calit in uleiul de maslie, la foc mare.
Apoi se adauga taiteii si se amesteca continuu prin rasturnare timp de 5-7 minute.
Se servesc fierbinti ca si garnitura pentru felul principal.
De data aceasta noi i-am mancat cu pui in sos alb cu vanata si dovlecel.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu