Pui in sos alb cu vanata si dovlecel

pui in sos alb cu vanata si dovlecel

Ingrediente:
- un piept de pui;
- o vanata;
- doi dovlecei;
- doua ciuperci;
- o ceapa mica;
- 200 ml smantana pt gatit;
- 3 linguri cu ulei de masline;
- patrunjel;
- sare;
- piper alb.

Mod de preparare:
Pieptul de pui de taie in cuburi. Vanata si dovleceii se curata de coaja si se taie, de asemenea, in cuburi. Ciupercile se taie in felii. Ceapa se toaca marunt.

Intr-un wok sau o tigaie mare se pun puiul si legumele la calit, impreuna, in uleiul de masline.

Se lasa la calit aproximativ 10 minute la foc mare. Cand ingredientele sunt calite se pune smantana. Se da un clocot, se sareaza si pipereaza, se pune patrunjelul taiat marunt si se opreste focul.
pui in sos alb cu vanata si dovlecel
De data aceasta noi am mancat acest fel de mancare cu taitei de orez. S-au potrivit de minune.
Pofta buna!
pui in sos alb cu vanata si dovlecel
O zi delicioasa,
Cami

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu