Cartofi cu rozmarin
Ingrediente:
- 5-6 cartofi;
- 3 rosii;
- 5 catei de usturoi;
- 50 g unt;
- rozmarin (crengute verzi sau uscat);
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie in felii mari. Rosiile se taie in cuburi mari. Eu am folosit rosii cherry, aveam prin frigider. Le-am taiat pe din doua. Usturoiul se taie felii subtiri.
Intr-un vas pentru cuptor uns cu un cub de unt se pun cartofii, rosiile, usturoiul, sare, piper si rozmarinul. Deasupra se pune restul de unt taiat cubulete.
Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru 40 de minute. Apoi se inlatura folia si se mai lasa la cuptor pentru a se rumeni inca 30 de minute.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Delicios, ador rozmarinul, pe care l-am descoperit destul de tarziu:)
RăspundețiȘtergereVoi incerca si eu in seara aceasta.
Crezi ca daca folosesc cartofi rosii va dura mai mult pana se fac?
Roxana.
Da, cartofii rosii au nevoie de un timp mai mare de gatire.
RăspundețiȘtergereSa-mi scrii daca ti-au placut. :)
Cami