Chiftelute marinate
Ingrediente:- 20-25 chiftelute (reteta este aici);
- 4 linguri pasta de tomate;
- o capatana de usturoi;
- 2 linguri de ulei;
- sare;
- piper;
- marar.
Mod de preparare:
Chftelutele se pregatesc in prealabil dupa reteta data.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Cand acesta se incinge se pune pasta de tomate si se amesteca continuu, timp de 1 minut. Apoi se pun doua cani cu apa. Se lasa la fiert pentru 15 minute. Cu 30 de secunde inainte sa se ia de pe foc se pune usturoiul pisat, maraul taiat marunt si chiftelutele preparate in prealabil.
Se poate servi ca atare sau cu garnitura de piure de cartofi.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu