Pui cu smantana
Ingrediente pt 4 portii:
- un piept de pui;
- 4 ciuperci;
- o ceapa;
- un morcov;
- 1/2 ardei gras;
- 200 ml smantana;
- 50 g cascaval;
- 50 g branza topita;
- 2-3 linguri de ulei;
- 1/4 legatura de marar;
- sare;
- piper;
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa si ardeiul se taie si ele cubulete. Ciupercile se taie in felii subtiri. Morcovul si cascavalul se dau pe razatoare.
Pieptul de pui, ciupercile, ceapa, morcovul si ardeiul gras se pun la calit in ulei intr-o tigaie.
Dupa ce se calesc aproximativ 10 minute se adauga smantana, cascavalul ras si branza topita. Se amesteca in continuu timp de 3 minute. Se adauga mararul tocat, sarea si piperul si se opreste focul.
Se serveste fierbinte.
De data aceasta am folosit pentru puiul cu smantana o garnitura de ciuperci umplute. Reteta ciupercilor umplute este aici.
Pofta buna!
O zi delicioasa.
Cami
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
astazi voi face aceasta reteta!Arata foarte bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc. Ai facut-o? Sa ne scrii daca ti-a placut.
RăspundețiȘtergereDraga Cami, am facut zilele trecute reteta insa fara branza topita si am adaugat putin usturoi, a fost absolut delicioasa.
RăspundețiȘtergereFac totusi mentiunea ca astfel de mancaruri nu ar tb consumate de viitoare mamici si mai ales seara, nu de alta dar patesc ca mine si se rostogolesc de pe o parte pe alta toata noapte.:D
:))Ma bucur ca ti-a placut.
RăspundețiȘtergereSper sa va ajung si eu din urma si sa proiectez un bebelus pe la sfarsitul anului.
Sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti o familie mare si frumoasa.