Strudel din foietaj cu sunca
Ingrediente:
- o foaie de foietaj;
- 5 felii de sunca;
- 100 g cascaval;
- 150 ml sos de rosii;
- patrunjel;
- un ou;
- susan;
- piper.
Mod de preparare:
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun.
Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taie fasii, cascavalul se da pe razatoare, iar sosul de rosii se amesteca cu verdeata taiata marunt.
Se unge foaia de foietaj cu sosul de rosii si se pune deasupra piper. Peste sosul de rosii se aseaza fasiile de sunca, iar apoi cascavalul ras.
Se ruleaza foaia si se creseaza deasupra din loc in loc cu un cutit. Se unge cu ou batut si se presara boabe de susan.
Se pune la cuptor la foc mediu in primele 15 minute si la foc mic in urmatoarele 15-20 de minute.
Se serveste cald.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
1 ai uns foietajul cu ou ceea ce il face sa nu mai creasca
RăspundețiȘtergere2 foietajul este inca necopt la interior
3 cand tai foietajul taie-l cu un cutit incins
4 temperatura de coacere la foietaj e de 210 grade in cuptor icalzit dinainte
per total reteta ta e un dezastru!!!