Rulouri de pui
Ingrediente pentru 2 portii:
- un piept de pui;
- 2 felii de sunca;
- 2 bucati de carnati;
- 10 ciuperci;
- 100 g cascaval;
- o lingura de ulei;
- sare;
- piper.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie in doua. Fiecare din cele doua bucati se taie pe jumatate, astfel incat sa rezulte o bucata dubla ca dimensiune. Se pun piper si sare. Deasupra se aseaza o felie de sunca, apoi ciupercile, cascavalul si bucata de carnat. Ruloul se impatureste si se prinde cu scobitori.
Se pune la prajit pe gratarul de la cuptorul aragazului. Dedesuptul gratarului se pune tava de la cuptor cu apa, ca sa degaje abur si ruloul sa nu se arda la suprafata fara a fi facut in interior. Sta la cuptor o ora, timp in care tava trebuie sa fie mereu cu apa in ea.
De data aceasta le-am facut garnitura de legume ratatouille.
Pofta buna!
O zi delicioasa,
Cami
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu